Saunaremontti

Sauna mahdollistaa rentouttavat hetket arjen kiireeseen. Nauti uudesta saunastasi tilaamalla helppo saunaremontti Kotiremonteilta.

Kotiremontit uudistaa saunasi

R

Sauna luo tunnelmaa

Uudista kotisi sauna ja nautit rentouttavista löylyhetkistä varmasti myös tulevina vuosina.
R

Tee saunastasi sinun näköisesi

Valitse haluamasi seinä- ja kattopaneelit sekä mieleisesi kiuas sekä lauteet ja saat juuri oman näköisesi kokonaisuuden.

R

Saunaremontti fiksuun hintaan

Tarjoamme saunan uudistuksen kilpailukykyiseen hintaan yli 25 vuoden kokemuksella. Tarjoamme remonteillemme myös rahoituksen.

Tilaa ilmainen mittakäynti.

Helppo saunaremontti

Saunaan uutta ilmettä! Toteutamme saunaremontit pääkaupunkiseudun alueella yli 25 vuoden kokemuksella. Huolehdimme remontin kaikista vaiheista ja halutessasi hoidamme myös ilmoitukset taloyhtiölle ja isännöitsijälle puolestasi. Saunaremontti toteutetaan usein kylpyhuoneremontin yhteydessä ja yleensä remontti kestää 2-4 viikkoa.

Video: Toteutimme kylpyhuone- ja saunaremontin Vantaan Hiekkaharjussa

Uutta ilmettä paneeleilla ja kalusteilla

Meiltä saat saunan toteutuksen Avaimet käteen -periaatteella. Autamme sinua valitsemaan sopivat seinä- ja kattopaneelit sekä kiukaan, jotta saat uudesta saunastasi mieleisesi kokonaisuuden. Mikäli kaipaat jotain erikoisempaa perinteisen saunan tilalle, saunan ilmeeseen saadaan uutta ilmettä esimerkiksi mittatilaus lauteilla, sävytetyillä paneeleilla ja lauteisiin upotettavalla kiukaalla. Asiantuntijamme auttaa sinua löytämään juuri oikeanlaisen kokonaisuuden, joka miellyttää silmää vuosiksi eteenpäin.

Saunaremontit meiltä yhdellä hinnalla

Tarjoamme saunaremontin aina kiinteään hintaan, joka sisältää kaiken tarvikkeista sekä kalusteista itse työhön. Hintamme sisältää myös sähkö- ja putkityöt. Tarjouksemme sisältää aina saunakalusteet ja halutessasi muokkaamme tarjousta sekä sen sisältämiä kalusteita mieleiseksesi. Kuluerät sovimme ennen remontin alkua yhdessä asiakkaan kanssa. Yllättävissäkin tilanteissa informoimme asiakasta välittömästi emmekä tee mitään ilman asiakkaan suostumusta. Autamme sinua löytämään toimivan kokonaisuuden, joka näyttää hyvältä ja toimii myös käytännössä.

Tarvittaessa voit hakea remontillesi myös rahoitusta yhteistyökumppaniltamme Santanderilta.

Remontin eri vaiheet

Saunaremontti tapahtuu paljolti samalla tavalla kuin kylpyhuoneremonttikin. Poikkeuksena ovat kylpyhuoneen purkutyöt, sillä saunassa puretaan usein seinäpaneelit laatoituksen sijaan, ja seinien sekä katon rakenteet korjataan tarvittaessa. Rakennekorjausten jälkeen seiniin ja kattoon asennetaan höyrysulku ja paneeliruoteet, jonka jälkeen uudet paneelit voidaan asentaa. Lattian ja seinien helmat saunassa tehdään samalla tavalla kuin kylpyhuoneessakin; vesieristämällä ja laatoittamalla lattia purkutöiden, lattian kaatojen uusimisen sekä mahdollisen lattiakaivon vaihdon jälkeen. Saunaremontti tehdään lähes varauksetta kylpyhuoneremontin yhteydessä ja remontin kesto vaihtelee noin kahdesta neljään viikkoon.

Ota ensimmäinen askel kohti uutta upeaa saunaa ja tilaa ilmainen mittakäynti!

Saunaremonttiin sisältyy

 • Kirjallisen tarjouksen ja sopimuksen, jossa käydään läpi remontin sisältämät työt ja siinä käytettävät materiaalit.
 • Tarvittavat kulkuväylien- ja pölysuojaustyöt
 • Purkutyön ja jätteen välittömän kierrätyksen
 • Rakenteiden tarkistaminen myös höyrysulun takaaja tarvittavat korjaus toimenpiteet
 • Höyrysulun ja panelointiruoteet
 • Panelointityön (kuusi, tervaleppä, tuija, lämpöhaapa yms.)
 • Paneloinnin pintakäsittely ja viimeistelytyöt
 • Lisätoiveesta sisustuskivilaatoitukset, lasiseinät, kiukaan, valaisimet (esim. kuituvalot)
 • Saunan lauteiden asennus, sekä muotolauteet eri toimittajilta
 • LVI- ja sähkötyöt
 • Saunaremontin lopputarkastus ja kahden vuoden takuu

Remonttikohteitamme

Saunaremontti kerrostalohuoneistossa Helsingissä

Saunaremontti Helsinki

Lattianeliöt: n. 3 m2
Remontin kesto: 1 viikko
Kylpyhuone- ja saunaremontti, kerrostalokaksio Järvenpäässä

Kylpyhuone- ja saunaremontti Järvenpäässä

Lattianeliöt: 7,5 m2
Remontin kesto: 26 päivää
Kylpyhuone- ja saunaremontti, Vantaa Hiekkaharju

Kylpyhuone- ja saunaremontti Vantaalla

Lattianeliöt: 11,17 m2
Remontin kesto: 2,5 kuukautta

Santander Ostorahoitus

Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin remontit. Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat. Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä.

Tätä on Santander Ostorahoitus

 • Kortiton rahoitustuote
 • Ei vakuuksia eikä takaajia
 • Lainasumma 300 € - 40 000 €
 • Avausmaksu aina 0 €
 • Kiinteä korko
 • Maksuaikaa jopa 10 vuotta
 • Laskutus kuukausittain tasaerissä
 • Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

Kuinka haen rahoitusta?
Klikkaa oheisesta taulukosta ostokseesi tarvitsemaasi summaa ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan. Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Mistä kylpyhuoneremontin hinta muodostuu?

TILAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI

Tilaa ilmainen mittakäynti oheisella lomakkeella. Teemme mittakäyntejä aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten saamme varmasti sovittua sopivan ajankohdan käynnille. Täytä oheinen lomake ja pyydämme sinulta tämän jälkeen lisätietoja remonttiasi koskien.

Mittakäynnin aikana mittaamme remontoitavan tilan ja kirjaamme ylös myös remonttia koskevat toiveesi. Mittakäynti kestää yleensä 15 - 30 minuuttia eikä se velvoita sinua mihinkään. Mittakäynnin jälkeen saat meiltä tarjouksen johon voit tutustua rauhassa.

Ennen mittakäyntiä suosittelemme miettimään mitä muutoksia haluat remontissasi toteuttaa, sekä selvittää tarvitaanko näihin muutoksiin mahdollisesti taloyhtiön tai isännöitsijän lupa.

Tilaa mittakäynti oheisella lomakkeella - olemme tämän jälkeen sinuun yhteydessä niin sovitaan sopiva ajankohta.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, soita meille 044 2830 587 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@kotiremontit.com

TILAA ILMAINEN MITTAKÄYNTI

"*" indicates required fields

Voit pudottaa liitteet tähän
Sallitut tiedostotyypit: jpg, jpeg, png, pdf, doc, docx, odt, Max. koko: 10 MB, Max. määrä: 10.

  Tilaa ilmainen mittakäynti oheisella lomakkeella. Teemme mittakäyntejä aamuvarhaisesta iltamyöhään, joten saamme varmasti sovittua sopivan ajankohdan käynnille. Täytä oheinen lomake ja olemme sinuun tämän jälkeen yhteydessä mittakäyntiäsi koskien.

  Mittakäynnin aikana mittaamme remontoitavan tilan ja kirjaamme ylös myös remonttia koskevat toiveesi. Mittakäynti kestää yleensä 15 - 30 minuuttia eikä se velvoita sinua mihinkään. Mittakäynnin jälkeen saat meiltä tarjouksen johon voit tutustua rauhassa.

  Ennen mittakäyntiä suosittelemme miettimään mitä muutoksia haluat remontissasi toteuttaa, sekä selvittää tarvitaanko näihin muutoksiin mahdollisesti taloyhtiön tai isännöitsijän lupa.

  Tilaa mittakäynti oheisella lomakkeella - olemme tämän jälkeen sinuun yhteydessä niin sovitaan sopiva ajankohta.

  Mikäli sinulla heräsi kysyttävää, soita meille 044 2830 587 tai lähetä sähköpostia asiakaspalvelu@kotiremontit.com

  Copyright © 2022 TP-Kotiremontit Oy | Kaikki oikeudet pidätetään